Γιάννης Θεοφύλακτος

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Δικηγορικό γραφείο

Τον προβληματισμό του για την λειτουργικότητα και τις προτάσεις του για τη βελτίωση των νέων ηλεκτρονικών λογαριασμών της ΔΕΗ εξέφρασε ο Βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ) Κοζάνης κ. Γιάννης Θεοφύλακτος στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής στις 30/1/2019.

Ο κ. Θεοφύλακτος κάλεσε, απευθυνόμενος (ρητορικά) στο Διευθυντή της Δ.Ε.Η. Α.Ε. κ. Παναγιωτάκη και τον αν. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο να επιβεβαιώσει ή όχι την ύπαρξη ρευστότητας στα ταμεία της ΔΕΗ και τη δυνατότητα πληρωμών των εργαζομένων της.

“Ρευστότητα υπάρχει” τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος, λέγοντας ότι κατέρρευσε παταγωδώς άλλο ένα καταστροφικό αφήγημα της Ν.Δ. ότι δήθεν δεν θα πληρώνονται οι εργαζόμενοι λόγω έλλειψης ρευστότητας. Οι μισθοί στη ΔΕΗ πληρώνονται κανονικά, αλλά και όσοι εργαζόμενοι της ΔΕΗ σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα αποχωρούν εθελουσίως και συνταξιοδοτούνται λαμβάνουν bonus και ικανοποιητικότατες συντάξιμες αποδοχές.

Κατόπιν ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τυχόν κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου για το συνταξιοδοτικό, όπως δήλωσε και απείλησε ότι θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν εκλεγεί, θα επιφέρει στους συνταξιούχους της ΔΕΗ δραματικές μειώσεις στις αποδοχές τους αφού με τον ισχύοντα νόμο λαμβάνονται υπόψιν για τον υπολογισμό της σύνταξης τα βαρέα και υπερβαρέα ένσημα και ο τελικός υπολογισμός είναι θετικός.

Ακολουθεί το βίντεο με την ομιλία του κ. Θεοφύλακτου:

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn