Γιάννης Θεοφύλακτος

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Δικηγορικό γραφείο

Εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2016 - 2017, ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος συναντήθηκε την Παρασκευή 9-9-2016, με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γκαμπούρα και κα Βόντσα αντίστοιχα, παρουσία και του Περιφερειακού Διευθυντή Δ. Μακεδονίας, κ. Κωνσταντόπουλου.
 
Στις συναντήσεις εκφράστηκε από όλες τις μεριές η ικανοποίηση για την έγκαιρη αντιμετώπιση των βασικών ζητημάτων που αφορούν τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, γεγονός που καθιστά πιο ευοίωνες τις προοπτικές έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
 
Η έως τώρα αποτελεσματικότητα πιστώνεται τόσο στις επιλογές της κεντρικής πολιτικής ηγεσίας όσο και στην καλή συνεργασία των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης του Νομού Κοζάνης και της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, ενώ καθοριστική είναι η συμβολή, σύμφωνα με όσα υπογράμμισε ο Βουλευτής, κ. Θεοφύλακτος, και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
 
Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς!
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn