Γιάννης Θεοφύλακτος

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Δικηγορικό γραφείο

- Υπερβολικά αυστηρή η απόφαση του δικαστηρίου για την καθαρίστρια με το πλαστό πτυχίο.
Σύμφωνα με την πρόταση του προέδρου της επιτροπής για την αναθεώρηση του Συντάγματος,θα προταθεί για ένταξη στο Σύνταγμα της χώρας και η ''αρχή της επιείκιας'', η οποία αποτελεί βασική αρχή του δικαίου.
 
- Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι αυτή η οποία σε αντίθεση με τους προηγούμενους,παραμένει αμείλικτη απέναντι στη διαφθορά του παλαιού πολιτικού συτήματος που οδήγησε τη χώρα μας στην καταστροφή και τη χρεοκοπία.Απόδειξη αυτού αποτελούν οι εξετασικές επιτροπές που έχουν συσταθεί τα αποτελέσματα των οποίων ήδη φαίνονται.
 
- Οι συντάξεις δεν κόβονται τελικά και η κυβέρνηση ασχολείται για την περαιτέρω βελτίωση της ζωής των πολιτών.Η ανεργία μειώνεται συνέχεια και τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Απο την άλλη πλευρά Πασοκ-ΝΔ απουσιάζουν απο τη Βουλή στη συζήτηση για τη μείωση των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών!
 
- Το άνοιγμα των λογαριασμών (απο αναξάρτητη αρχή) του κ.Σημίτη ενόχλησε το Πασοκ και προσπάθησε ατόπως να επιτεθεί στον Πρόεδρο   της Δημοκρατίας.
 
- Η πολιτική αντιπαράθεση είναι θεμιτή με επιχειρήματα και μετριοπάθεια αλλά και η δικαιοσύνη πρέπει να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της όπως ήδη συμβαίνει στις εξεταστικές επιτροπές.
 
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn