Γιάννης Θεοφύλακτος

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Δικηγορικό γραφείο

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ;

Σαφής και ξεκάθαρος ήταν ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) Γιάννης Θεοφύλακτος όταν,σε συνέντευξή του στο Δημ. Ραδιόφωνο Θεσ/νίκης, του ζητήθηκε να σχολιάσει τη διαμάχη του Υπ.Δικαιοσύνης κ. Κοντονή με τους δικαστές.
Συγκεκριμένα ο κ. Θεοφύλακτος δήλωσε ότι την περίοδο της κρίσης κανένας θεσμός δεν λειτουργούσε υπέρ του απλού πολίτη, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. Αυτό συνέβη και με τη Δικαιοσύνη η οποία δυστυχώς προσπερνούσε αδιάφορα τα δεκάδες σκάνδαλα που γίνονταν.Στόχος της Κυβέρνησης είναι η βελτίωση της λειτουργίας όλων των θεσμών, οι οποίοι εκ του Συντάγματος οφείλουν να υπηρετούν τον πολίτη και το δημόσιο συμφέρον και φυσικά η διαφύλαξη της ανεξαρτησίας τους.
Στη συνέχεια ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε ότι θα μπει τάξη και στο ραδιοφωνικό τοπίο της χώρας. Αυτό όμως θα γίνει με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Άλλωστε ο αρμόδιος Υπουργός, κ. Παπάς έχει δείξει επανειλημμένως δείγματα διαλόγου και συναίνεσης.
Τέλος ο κ. Θεοφύλακτος επεσήμανε στον κ. Κοντογουλίδη ότι ο Προϋπολογισμός του 2018 είναι ο τελευταίος των μνημονίων. Από τον Αύγουστο του '18 και μετά η χώρα μας θα καταφέρει επιτέλους να ανακτήσει την πραγματική της ανεξαρτησία αφήνοντας μια για πάντα πίσω τις καταστρεπτικές διακυβερνήσεις ΠΑ.ΣΟΚ. και Ν.Δ. οι οποίες μας οδήγησαν στην χρεοκοπία της χώρας.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn