Γιάννης Θεοφύλακτος

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Δικηγορικό γραφείο

ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

<Η κυβέρνηση δεν θα ξεπουλήσει την Μακεδονία μας> δήλωσε ο βουλευτής Κοζάνης Συριζα κ. Γιάννης Θεοφύλακτος σε πρόσφατη συνέντευξή στο Δημοτικό ραδιόφωνο Θεσ/νίκης και το Βασίλη Κοντογουλίδη.
Συγκεκριμένα ο κ.Θεοφύλακτος τόνισε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει το ζήτημα του ονόματος της FYROM, η διαιώνιση του οποίου δεν συμφέρει κανέναν,χωρίς κορώνες αλλά και χωρίς συμβιβασμούς, εντός των ορίων τα οποία έχουν τεθεί και απο προηγούμενες κυβερνήσεις.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ.Κοντογουλίδη ο κ.Θεοφύλακτος ξεκαθάρισε οτι το πλαίσιο στο οποίο εργάζεται η κυβέρνηση αφορά τη σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση ταυτόχρονα όμως επεσήμανε ότι όσο διαρκούν οι συνομιλίες καλό είναι να μιλάμε λιγότερο.
Στη συνέχεια της συνέντευξης ο βουλευτής Κοζάνης ζήτησε υπεύθυνη και σοβαρή στάση απο τα κόμματα της αντιπολίτευσης ενώ διαβεβαίωσε οτι η συνεργασία με τους ΑΝ.ΕΛ. είναι εξαιρετική και οι όποιες ενστάσεις και διαφωνίες θα συζητηθούν και θα βρεθεί η κοινή συνισταμένη.
Τέλος ο κ.Θεοφύλακτος δήλωσε ότι για τη νέα χρονιά αναμένει οι θετικοί δείκτες της οικονομίας μας να αρχίσουν επιτέλους να φαίνονται στην καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών και η απαλλαγή απο τα μνημόνια, τον Αύγουστο του '18, να σημάνει την οριστική ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn