Γιάννης Θεοφύλακτος

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Δικηγορικό γραφείο

Διήμερο Συνέδριο για το νόμο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό (ν. 4469/2017 για τα 'κόκκινα' επιχειρηματικά δάνεια) πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Μαΐου, στο οποίο εκ των βασικών Εισηγητών ήταν ο βουλευτής Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος.
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητητρίου Πειραιά και διοργανώθηκε από το kokkinodaneio.gr.

Εισηγητές υπήρξαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Τάσος Πετρόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Φώτης Κουρμούσης, πολιτικοί από όλα τα κόμματα, ο Συνήγορος του Πολίτη, ακαδημαϊκοί, ανώτερα τραπεζικά στελέχη κτλ (βλ. και στην ιστοσελίδα kokkinosynedrio.gr).

Ο βουλευτής Κοζάνης, Γιάννης Θεοφύλακτος ανέπτυξε τη διαδικασία του νόμου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, ανέλυσε τα θετικά του, τις προσδοκίες της αγοράς, καθώς και πιθανές 'παγίδες', ενώ παρουσίασε και δικές του προτάσεις για βελτίωση του ψηφισθέντος νόμου.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn